مهر ۲۵, ۱۴۰۲

ران گوسفندی + قیمت عمده + خرید آنلاین + ۱ دستور پخت

ران گوسفندی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد زیرا این نوع گوشت دارای پروتئین بسیار زیادی است که این ویژگی مثبت این ماده غذایی را به یکی از پایه‌ای‌ترین مواد غذایی آشپزی سنتی ایرانی تبدیل کرده است.

ارزش غذایی گوشت برزیلی

چرا از ران گوسفندی استفاده کنیم؟

گوشت گوسفند یا بره به گوشتی گفته می‌شود که از گوسفند اهلی تهیه می‌شود. چربی این نوع گوشت ده برابر گوشت گاو است.
درطب سنتی ایرانی، گوشت گوسفند و بره دارای طبع گرم هستند. برخلاف گوشت گوسفندی گوشت گاو و همچنین گوساله دارای طبع سرد است.

اصولا برای مصرف و پخت غذا، اکثر خانوارها مصرف گوشت گوسفندی را الویت قرار داده‌اند. در حالی که این گوشت نسبت به گوشت گاو قیمت بالاتری دارد، اما باز هم به دلیل برتری‌ها و فوایدی که گوشت گوسفندی دارد همچنان انتخاب اصلی و برگزیده بیشتر افراد است و گوشت منجمد آن نیز در اکثر خانوارها محبوبیت دارد.

ارزش غذایی گوشت گوسفند بسیار بالاست زیرا این نوع گوشت دارای پروتئین بسیار زیادی است که این ویژگی مثبت این ماده غذایی را به یکی از پایه‌ای‌ترین مواد غذایی آشپزی سنتی ایرانی تبدیل کرده است. گوشت ران گوسفندی بسیاری از سایر مواد مورد نیاز برای بدن را نیز تامین می‌کند.

مصرف گوشت گوسفند دارای مزیت‌های فراوانی از جمله تامین منابع آهن، کولینوم، سلنیوم و اسید‌لینولئیک است که همین خاصیت، گوشت گوسفندی را به عنوان پیشگیری کننده از سرطان معرفی کرده است. همین امر نیز باعث شده تا گوشت ران گوسفندی طرفداران بسیار زیادی داشته باشد.

در خرید ران گوسفندی به چه عواملی توجه کنیم چیست؟

یکی از موارد مهمی که افراد به هنگام خرید گوشت باید به آن توجه ‌کنند جوان یا پیر بودن گوشت است، زیرا واضح است که گوشت جوان بسیار نرم‌تر و آبدارتر است.
برای تشخیص این مورد باید حتما به ظاهر گوشت توجه شود زیرا ظاهر گوشت نمایان‌گر سن گوشت است؛ به طوری که اگر گوشت قرمز دارای چربی‌هایی به رنگ سفید باشد و استخوان‌های اطراف آن صورتی باشد، متعلق به حیوان جوان است. در عین حال، گوشتی که رنگ آن قرمز پررنگ و چربی‌های زرد رنگ است متعلق به گوشت حیوان پیر است.

ران گوسفندی و ذائقه ایرانی!

ران گوسفندی در انتهای لاشه گوسفند قرار می‌گیرد و در غذاهای متنوع و متعددی به کار می‌رود که مورد پسند ذائقه ایرانی است؛ اعم از خوراک ران گوسفندی، قورمه سبزی، چلوگوشت مجلسی، خورشت قیمه، خورشت بادمجان، باقالی پلو با ماهیچه، خورشت کرفس، کباب تابه‌ای، آبگوشت، ته چین (با گوشت)، قیمه نثار و …

مصرف گوشت گوسفندی چه فوایدی دارد؟

اگر به دنبال کاهش وزن هستید، بهتر است مصرف گوشت گوسفند. را از دست ندهید و مصرف این گوشت کمک بسیاری برای کاهش و کنترل وزن می‌کند وجود پروتئین بالا در گوشت گوسفند سبب می‌شود تا مصرف این گوشت راه حل مناسبی برای بالا رفتن سوخت و ساز بدن باشد. وجود ویتامین B کمک می‌کند تا کالری‌ها و چربی‌های بدن راحت‌تر سوزانده شوند.

تفاوت گوشت گوسفندی با گوشت بره چیست؟

در این پاراگراف با ما همراه باشید تا با هم ویژگی‌های گوشت گوسفندی را در مقایسه با گوشت بره بررسی کنیم. ران گوسفندی تکه‌ای از گوشت پاهای پشتی گوسفند است که با پای بره فرق می‌کند زیرا گوسفند به طور کلی مسن‌تر از بره است و کمِ کم دو سال سن دارد. گوشت پای گوسفند بسیار لاغر و اغلب آسیب‌دیده است. همچنین در ران گوسفندی مقدار کمی بافت سخت وجود دارد؛ البته اعتقاد عموم بر این است که این ویژگی ران گوسفندی تا حدودی به خاطر سن و وضعیت گوسفند طبیعی است.

اما جالب است بدانید با این حال در مقایسه با پای بره، اتفاقا ران گوسفندی طعم لذیذتری دارد. ران گوسفندی از طریق کباب کردن پخته و سپس به صورت استیک و یا یا به قطعات کوچک‌تر (برای مثال حالت گوشت خورشتی) برش داده می‌شود، بنابراین می‌توان از آن به عنوان ماده اصلی خوش طعم کننده غذا در وعده‌های غذایی مفصل استفاده کرد.

ران گوسفندی از فروش تا مصرف

اگر ران گوسفندی را به صورت بریده شده در اختیار داشته باشید، می‌توانید تعریف زیر را به ملموس‌ترین حالت ممکن مشاهده و درک کنید.
قسمتی ازگوشت گوسفند که بین پهلو و کمر قرار دارد و نیمه پشتی یک چهارم عقب و تمام ساق را تشکیل می‌دهد ران گوسفندی نامیده می‌شود.

معامله‌گران صنعت گوشت ران گوسفندی را به صورت برش‌های کوچک یا به عنوان یک تکه گوشت بزرگ که استخوان های آن هنوز در میان تکه بزرگ ران گوسفندی قابل مشاهده است، به فروش می‌رسانند. گاهی هم مطابق سلیقه‌های متفاوت استخوان را جدا می‌کنند.

پس از طی کردن فرآیند کشتار دام تا مرحله فروش عمده و توزیع آن در مغازه قصابی، شما ران گوسفندی دلخواه خود را با رعایت نکاتی که به هنگام خرید گوشت باید رعایت نمایید، خریداری می‌کنید.

ران گوسفندی

انواع روش‌های طبخ ران گوسفندی

یکی از روش‌های پختن ران گوسفندی که آن را لذیذتر آماده می‌سازد، کباب کردن آن است.
توصیه می‌شود ران گوسفند خریداری کرده را به صورت ضربدری برش داده تا استیک پای گوسفندی شکل گیرد و ظاهر مسطح جذاب‌تری به وعده غذایی شما بدهد.
اگر این مدل برش را دوست ندارید می‌توان تاندون و گوشت را در قسمت پایینی ساق پا برش بدهید تا استخوان در معرض دید قرار گیرد چرا که هنگام پخت ظاهر چشمگیری خواهد داشت.

هنگامی که ران گوسفندی در آشپزخانه پخته می‌شود، یکی از ویژگی‌های اصلی آن حجم بافت همبند داخل گوشت است.
دقت کنید! اگر ران گوسفندی خیلی سریع بپزد، سفت می‌شود و گوشت را جویدنی می‌کند که اصلا مطلوب نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود ران گوسفندی را به آرامی برای مدت زمان طولانی بپزید تا بافت آن تجزیه شود و در نهایت گوشت نرمی برای غذای خود داشته باشید.

ران گوسفندی

طرز پخت مناسب ران گوسفندی

در ادامه یکی از فوق‌العاده‌ترین روش‌های پخت را گوسفندی که بسیار توصیه می‌شود را معرفی می‌کنیم.
به یاد داشته باشید اگر گوشت شما در فریزر قراردارد می‌بایست ابتدا باید ران گوسفندی را از بسته بندی خارج، خشک و سپس به دمای اتاق برسانید.

  • فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به کمک فن یا ۲۱۵ درجه سانتیگراد بدون فن گرم کنید.
  • درست کمی قبل از تفت دادن، ران گوسفندی را با سس و ادویه دلخواه مزه دار کنید.
  • یک سینی بزرگ و مناسب انتخاب کنید که در حالت ایده‌آل عمیق بوده و در کناره‌ها دارای دسته‌های مناسبی برای جابه‌جایی آسان داشته باشد.
  • اگر ران گوسفندی دارای پوشش کافی از چربی نیست، با کمی روغن زیتون آن را ماساژ داده، سپس با نمک دریایی (یا هر نمکی که دارید) و سسی که از قبل آماده کردید به خوبی آن را مزه دار کنید.
  • برای تهیه سس بهتر است با خرد کردن و تفت دادن مقداری پیاز، هویج و ساقه کرفس، که به یک اندازه خرد شده‌اند به همراه یک برگ بو، شاخه آویشن و چند دانه فلفل سیاه، سسی به رنگ کارامل درست کنید. (یکی دیگر از افزودنی‌های خوب می‌تواند یک حبه سیر باشد)
  • سپس هر طرف ران گوسفندی را در سینی به همره موادی که از قبل آماده کردید در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید تفت دهید.
  • سپس از فر خارج کرده و در سینی تمیز قرار دهید و با یک ورق فویل آنرا گرم نگه دارید و سپس قبل از پخت مجدد حداقل به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید، و سپس به مدت یک ساعت با رویه فویل در فر قرار دهید تا خوب مغز پخت شود. در این مدت سبزیجات برشته شده را به ظرف دیگر برای تهیه سس منتقل کنید.
  • برای تهیه سس به ۵۰۰ میلی لیتر آب گرم، آب گوشت موجود در سینی نیاز داریم، در مرحله بعد برای درست کردن سس این مواد کاراملی شد و لعاب آن را هم می‌زینم، پس از آن، از یک الک ریز
  • می‌گذرانیم و تمام آب سبزیجات را داخل یک ظرف تمیز منتقل می‌کنیم. یک قاشق چای‌خوری آرد ذرت را با این مایع مخلوط کرده و با کمی کره و قارچ خلال شده تفت می‌دهیم تا به غلظت دلخواه برسیم. در صورت تمایل می‌توانیم بنا به سلیقه و ذائقه از خامه و شیر یا رب و گوجه در ترکیبات آن استفاده کنیم.

بهترین ادویه‌ها برای مزه‌دار کردن ران گوسفندی کدام هستند؟

بهترین طعم‌دهنده‌ها برای طعم‌دار کردن ران گوسفندی می‌توان از سیر، رزماری، زنجبیل، موسیر، آویشن و … نام برد. حداقل سه تا چهار حبه سیر خرد شده یا یک قاشق غذاخوری از گیاهان معطر خرد شده و ادویه لازم را در مواد مرینیت اضافه کنید.

زمان لازم جهت مرینت کردن گوشت قرمز در مواد و سس بسته به نوع آن‌ها از ۳۰ دقیقه تا ۲۴ ساعت است می‌تواند متغیر باشد تا گوشت به خوبی طعم بگیرد. وقتی گوشت خام را داخل مواد مرینیت می‌کنید، آب گوشت خام با این مواد ترکیب می‌شود بنابراین، هرگز نباید دوباره از آن استفاده کنید.

کلام آخر

در نهایت آموختیم یکی از لذیذ‌ترین گوشت‌ها یعنی ران گوسفندی دقیقا چه ویژگی‌هایی دارد، از فواید آن با هم صحبت کردیم و جالب آن که یک دستور پخت عالی هم با هم آموختیم. همچنین از تفاوت‌ها و شباهت‌های آن با دیگر گوشت‌ها گفتیم و نکات کاربردی در آشپزی و خرید را برای افزایش دانش روز‌مره عنوان کردیم.

خرید اینترنتی ران گوسفندی

خرید اینترنتی گوشت، به دلیل راحتی و سرعت تحویل سفارش، به یکی از محبوب‌ترین روش‌های خرید محصولات گوشتی تبدیل شده است. اما باید به دقت از فروشگاه‌های اینترنتی با کیفیت و معتبر خرید کرد تا از سلامت و کیفیت گوشت اطمینان حاصل شود. یکی از فروشگاه‌های اینترنتی با کیفیت و معتبر برای خرید گوشت، فروشگاه اینترنتی خانه پروتئین ایرانیان است.

عضویت در خبرنامه

از تازه‌ترین محصولات و تخفیفات ما مطلع شوید