مقاله

فروش عمده گوشت و ۷ نکته کلیدی استراتژی بازاریابی

توسط |۱۴۰۲/۱۱/۸ ۱۳:۵۲:۵۹آبان ۸, ۱۴۰۲|مقاله|

رابطه بین تأمین کنندگان گوشت و رستوران‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

ارزش غذایی گوشت برزیلی! ۰ تا ۱۰۰ بررسی گوشت برزیلی

توسط |۱۴۰۲/۱۱/۸ ۱۳:۵۳:۲۳مهر ۱۷, ۱۴۰۲|مقاله|

گوشت برزیلی یکی از مهمترین مواد غذایی است که بسیاری از افراد در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند.

همه چیز درباره خواص گوشت منجمد (۱۰ نکته کاربردی)

توسط |۱۴۰۲/۱۱/۸ ۱۳:۵۳:۳۱مهر ۱۰, ۱۴۰۲|مقاله|

هنگامی که گوشت منجمد می‌شود، فرآیندهای متابولیک در آن به شدت کند می‌شود.

قلوه گاه گوساله + موارد مصرف (۲ دستور پخت) + قیمت

توسط |۱۴۰۲/۱۱/۸ ۱۳:۵۳:۳۷مهر ۳, ۱۴۰۲|مقاله|

قُلوه‌ گاه بخش میانی لاشه گاو و گوسفند است که شامل پهلو و کمر و پیش‌ناف (گوشت شکم) است.

۵ نکته کلیدی در مورد گوشت برزیلی منجمد

توسط |۱۴۰۲/۱۱/۸ ۱۳:۵۵:۵۲شهریور ۱۱, ۱۴۰۲|مقاله|

اگر از دسته افرادی باشید که به طعم گوشت علاقمندید، حتماً نام‌های گوشت منجمد یا گوشت یخ‌زده را شنیده‌اید.

گوشت سفید یا گوشت قرمز؟ ۱۰ مزایا و معایب

توسط |۱۴۰۲/۱۱/۸ ۱۳:۵۶:۴۹شهریور ۴, ۱۴۰۲|مقاله|

اگر دغدغه تغذیه و سبک زندگی سالم را دارید حتما با این سوال مواجه شده‌اید که مصرف کدام گوشت بهتر است؟

عنوان

رفتن به بالا